Hemma hos mamma.

Sitter just nu mätt och belåten hemma hos mamma, Ottilia sover för längesen och de är så himla skönt att vara hemma hos mamma! :) Idag har det vart en väldigt skön Lördag, fått en del gjort och nu resten av kvällen blir det bara mys med familjen!

Idag var vi på Biltema och inhandlade en babyvakt :) Hur bra som helst och för endast 199kr, i vanliga fall brukar dem kosta kring 800kr.. :) Sen så var vi en snabbis på Ikea, köpte lite nödvändigt! Annars så har jag och Ottilia spenderat dagen hemma hos mamma, med en massa bus och bad! Vi testade att bada både Joel och Ottilia, gick faktiskt jätte bra, bilder kommer i morgon! Nej nu ska jag upp och umgås med mamma och co! Skriver mer imorgon..


Gokväll!!


God morgon!

TJOHEJ PÅ ER ALLA!
Igår så hade jag en toppen dag, en dag som jag har längtat efter! Dagen började med att åka in till stan, Johannes skulle till tandläkaren och sen skulle vi på kalas! Någon gång i mellan tandläkartiden och kalaset så färgade jag håret för 3:e ggn. Men den här gången vart de iaf bra :)

På kalaset bjöds de på smörgåstårta och en massa annat gott! Barnen busade och vi snackade i massor. När klockan närmade sig 17 var de dax att fara vidare för min del, hem till Kajsa och förfesta. tog en snabb förfest och sedan ner på afterworken på BMB. I början vara de en massa människor och mest folk över 40+. Men vi gav inte upp kvällen utan fortsatte att festa. Senare mot 23 tiden vart de mer röj och vi dansade satan! HAHAH

Kvällen slutade med en taxi bil hem till Kungsåra. Tanke you Bella!!
Just nu sitter jag i soffan, är jävligt nöjd över att jag inte vart bakis och känner mig faktiskt ganska fresch!!

Dagen ska spenderas hemma hos mamma, jag och Ottilia ska även sova över, så att pappa kan få sig en killkväll :)


Nej nu ska jag gå och klä på mig och så tror jag att jag ska ta med mig Ottilia ut i de fina vädret!!


Öroninflammation!

Dagen har vart en anning jobbig idag, Ottilia vaknade Ledsen och har vart ledsen till och från hela dagen, Kände tillslut att de är något som inte stämmer, så jag ringde och pratade med BVC och fick en tid till en läkare. Han undersökte Ottilia från topp till och hittade öroninflammation i vänster öra. Som jag misstänkte! Dagen slutade inte där utan jag har även vart och handlat mat och färgat håret 2ggr, A två ggr! Första gången så vart jag rosa i hela hårbotten, så jag har bärt mössa halva dagen. och nu har jag färgat håret igen, vart dock inte alls som jag ville utan jag är fortfarande lilarosa i botten men de är 10 ggr bättre än innan men JÄTTE KUL jag som ska ut imorgon!!

Nu på kvällen så kom min pappa och syster förbi, Väldigt trevligt! Fick en jätte fin blomma, passar perfekt för mina håller på att dö så nu kan jag byta ut nån mot denna! Ottilia busade runt och pappa fotade med sin nya kamera :)

Ja och nu sitter man här, känns som att jag drukit 3 liter vatten idag, har vart jätte törstig men de är bara bra för i vanliga fall så dricker jag typ bara 1 glas vatten om dagen..

Imorgon så fyller Kristina 19år! Weeei Grattis! Hoppas att Ottilia mår bättre för då blir de kalas och sen blir de utgång för mig! Hoppas Hoppas!!!


Nej nu ska jag ta och läsa lite bloggar och dricka mer vatten, kanske får man lite mys av karln? vem vet!

HA EN TREVLIG KVÄLL !!




Shopping!

Ja och då var snart denna dag slut, känner att jag har hunnit med en hel del !! Har städat här hemma, sen så har jag vart ute och gått med Ottilia och lekt i massor. Kände att jag behövde lite tid för mig själv, så när Johannes kom hem så tog jag bilen, hämtade upp Lollo och så for vi till hälla, handlade lite kläder som jag har tänkt ha mig på Fredag!! Jag och Lollo tog en sväng förbi solstudion för att få lite bränna :) HAhha!

Imorgon så ska jag nog färga håret, behövs verkligen ser ut som jag börjar bli gråå hårig! Har lite beslutsångest om jag ska ha bilen imorgon eller inte, skulle behöva handla och sen vet jag inte om vi ska träffa min mormor imorgon?

Nej nu ska jag kolla vidare på GA sen blir de sängen!!

GOD NATT!!


God morgon!

Idag så klev vi upp kl 6, Jag som hoppades på att vi skulle sova lite längre..

Känner att tiden går så himla fort, jag hinner inte med alla förändringar! Imorse när jag gjorde gröt så vände jag mig om för att sätta mig vid bordet så fick jag syn på ottilia, hon stod upp i sin matstol! Ååh tänk om hon hade ramlat! Nu gäller de att späna fast henne när hon ska sitta i sin stol. 

Idag blir det att bara vara hemma och städa, har tänkt att jag ska åka in till hälla vid 4 när johannes kommer hem för jag behöver hitta nått som jag kan ha på mig på fredag för då blir det UTGÅNG!!

Nu måste jag lägga Ottilia, gud va trött hon är!!



BVC

Idag så var vi på BVC, Ottilia väger nu 7975g och är 67,1cm lång! Har växt en del sen förra gången, bra gjort tjejen! Trodde inte att hon skulle ha gått upp nått eftersom att hon har haft vinterkräksjukan och så men de hade hon! Efter BVC åkte vi till min mammas jobb och hälsade på lite, väldigt uppskattat! Ottilia vart trött så jag tog bilen och körde runt lite så hon fick sova innan vi skulle till Öppna. Var på öppan och som vanligt var de fika och sångstund sen vart de pyssel på högnivå gjorde en pekbok till Ottilia, HAhha riktigt hand made!!

Nu på kvällen så har jag mest tagit de lungt, lagt Ottilia och vikt tvätt! Nu blir det att kolla på Linda Rosing pogrammet, sen House!! Imorgon ska vi bara vara hemma och ta de lugnt, ska bli väldigt skönt, jag hoppas på att få sova lite längre i morgon men de kan jag inte hoppas på!!


Go kväll!!


Bilder från igår!

 
 
 


Vi spenderade gårdagen med Kristina och Laura, vi gick över till Lauras morfar och han bjöd på mat och fika, mysigt!


Äntligen så somnade Ottilia. Ska passa på att klä på mig och göra mig i ordning för snart så ska vi till BVC!




Idag är de Tisdag..

Och de är som vanligt en dag vi ska spenderar på öppnaförskolan, eller helt säker är jag inte än. Ottilia är hemskt gnällig och tjurig och vill inget alls, men i samma stund så är hon väldigt glad och ska busa, Vet inte riktigt vad de är med henne? men som tur var så är det BVC idag så vi måste dit för vi måste prata om Ottilias bajsande, vet ju själv att de är helt onormalt att behöva byta bajsblöja 10ggr om dagen! Man är helt slut efter all bytande!!

Nej nu gnäller hon här, bäst att försöka få henne att somna..

Angående förra inlägget!

Fick en komentar angående förra inlägget! De gäller att jag ska uppskatta de Johannes gör! Men jag anser att de finns inte så mycket att uppskatta? Att han tjänar pengar är det de som jag ska uppskatta?

Ska jag uppskatta att han inte kan klä på sig rena och hela kläder? eller att han inte kan städa? eller inte kan tvätta? eller att han inte ens kommer ihåg vart han lägger sina grejer? listan kan bli lång! Är trött på att jag måste vara där hela tiden och är jag inte de så kan man inte räkna med att saker blir gjorda, som tex ikväll så har vi pratat hela kvällen om att Ottilia har nog feber, och nu när hon skulle gå och lägga sig så frågade jag iaf han hade tagit tempen? Va ska vi göra de? MEN HALLÅ HUR FÅR DU ANNARS REDA PÅ HUR HON HAR FEBER?? Så jag fick klä av henne allt som han hade satt på henne så jag kunde ta tempen och vad hade hon? feber 38,3!!


Nej nu ska jag hänga tvätt, tömma diskmaskinen och göra i ordning vällingsflskor för i natt, för annars blir det inte gjort!!


Ja jag är negativ!!


Trött

Idag har de inte hänt så mycket, bara vart hemma. Nu på kvällen så gick Ottilia och la sig alldels för sent, hon vart jätte arg och jätte ledsen, man märker att Johannes tycker de är jobbigt när hon är ledsen för han blir på så dåligt humör och vem går de då ut på MIG!!

Längtar tills han blir en vuxen människa, just nu måste man tjata på honom för att han ska göra nått, känner mig ibland som en morsa för honom!! Ibland blir jag så trött så jag vill bara skrika!!!

Nej nu ska jag försöka ladda upp bilder till korthuset, så jag få lite kort tills på tisdag för då ska vi göra egna pekböcker på öppna!!


Godnatt på er!!


God morgon!

God morgon alla bloggläsare!

Uppe med tuppen som vanligt, men så är det när man har småbarn.
Idag så har vi inget speciellt på schemat, just nu iaf. De snöar ute och då innebär det att de behövs skottas! Blää
Igår så åkte jag hem till Sarah för att umgås med flickorna, trevligt trevligt! Vid halv tolv tiden så hämtade jag Felicia och hennes kompis, som hade vart på disco. Sedan vägen hem till sängen.

idag är det invägningsdag, tänker börja skriva i den här bloggen sitället! Stälde mig på vågen -0,5kg! Tror de är sopporna som hjälper mig att gå ner i vikt nu! Äter inte så många om dagen typ 2 men de räcker för att gå ner lite i vikt! :) För kanske 5 minuter sen så kom Johannes pappa förbi med nybakade bullar, Vi tackar och bugar, självklart tog jag en! Men den bränner vi bort när vi går ut och skottar...

Nej nu ska jag torka ur frysen så jag kan plocka tillbaka alla frys varor, har nämligen frostat av frysen igår!! duktiga jag!!



Stan med mamma!

Ahha, har vart på stan nu i två dagar och jag har inte köpt mig någonting, eller jo ett par skosnören för 29kr! Johannes tror knappt på mig när jag säger det men jag känner att vi behöver spara lite pengar, man vet aldrig hur våran ekonomi kommer att bli när Johannes blir arbetslös! Både jag och Johannes är lite oroliga över att våran hyresgäst snart kommer att gå bort, för just nu ligger han på sjukan! De är andra gången han får lov att åka in pga av smärtor i bröst, få se hur de blir..

Tänkte visa er hur våran budget ser ut nu!
Inkomst
14.000kr Johannes lön
6.000kr Pengar från försäkringskassan "Johannes pappaledighet"
2.500kr Pengar från försäkringskassan "min föräldrapenning"
1050kr Barnbidrag!

Total: 23.550kr

Utgifter
13.000kr Räkningar
4000kr mat
2500kr Bensin

Totalt: 19.500kr

Ca: 4000kr över som vi använder till kläder, äta ute och aktiviteter!

Vi får även 3129kr  minus skatt i hyra men dem sätter vi in på vårat "renoveringskonto" !

Tycker att våran budget är bra, men vet inte alls hur våran butget kommer att se ut när Johannes blir arbetslös för då kommer han bara att få ca 14,500kr istället för 20.500kr ! men de löser väl sig... jag hoppas på ett jobb!!


Nej nu ska jag göra mig i ordning för vi ska åka till svärföräldrarna och äta chocklad och mackor!!




Lunch med tjejerna!

Höll på med ett inlägg igår men fick lov att avsluta, Ottilia har vart lagom grinig och Johannes mådde uselt. Igår så gick jag och Ottilia på en eftermiddagspromenad, Väldigt uppfriskande! Hon somnade men direkt som hjulen stannade så vaknade hon, Så typiskt!

Igår var de tänkt att jag skulle ha städat men hann inte rikigt med de, de jag hann var att tvätta två maskiner och plocka undan, men eftersom att jag har en sån snäll man så har han dammsugit idag! :)

Idag har jag vart på stan med mina tjejer, vi tog en lunch på Viavldi och sen så strosade vi runt på standen! Just nu är tvättmaskinen ifullgång och jag håller på att damma, eller ja tog en pause nu! Ikväll blir de bara att ta de lungt och mysa, tror jag ska laga nått gott, helst nyttigt! Idag började jag även med att äta sopper, har  bestämmt att jag ska byta ut frukost och kvällsmålet. Vågar inte byta ut alla mål på en gång, är rädd att jag kommer att få humörsvägningar och bli orkeslös.

Nej nu måste jag sluta, Ottilia är jätte tjurig undra om de är tänderna som bökar?


Magsjuka?

Har ju vart lite orolig över att Ottilias magbesvär har vart magsjuka, de har ju blivit lite bättre efter att vi slutat gett henne den där yoghurten men hon är inte helt återställd, men de tar väl ett par dagar för magen att få bort resterna, Eftersom att hon äter som hon ska och inte mår nå dåligt så är de inte så stor risk att de är magsjuka, men vi har en annan familjemedlem som i natt helt plötsligt sätter sig upp i sängen och spyr! Trodde fan aldrig att de skulle ta slut. Ottilia vart jätte rädd och vaknade, Så typsikt! Efter de så har Johannes fått flytta in på toaletten,  jag undrar ja om de är magsjuka eller något dåligt han har ätit? för han verka må bra nu!

Kroppen är vädligt konstig, ibland så förstår man sig inte på den!


Imorse så tog jag och Ottilia bilen till Maxi och handlade mat! Gud va skönt att köra helt själv! HAhha Just nu sover Ottilia så jag ska passa på att äta lite mat och sen ska jag sätta på en maskintvätt och dammsuga!!


Hoppas alla får en bra dag! 


20:37

Klockan är 20:37 och de är helt tyst här hemma, eller ja Tv:n är på men Ottilia sover och Johannes har precis gått och lagt sig.

Något mindre roligt idag är att vi fick en el räkning på 6000kr, HIPPI! I vanliga fall så brukar vi ha en på 3400kr men nu är våran värme luftpump trasig så nu driver vi el och värme på elpatroner, Innan värmeluftpumpen gick sönder så hade vi högst elräkning på gatan, och nu har vi den dubbla på de! FYFAN va tråkigt att lägga alla pengarna på en elräkning. men vi hoppas att vi kan få merkostnadsersättning av försäkringsbolaget eftersom att de inte är vårat fel över att den aldrig blir lagad!!

Nej nu ska jag göra i ordning nått att äta, snart är de dax för säsongspremiär av greys anatomy!!

KLARADE UPPKÖRNINGEN!

Idag vid 9 tiden så fick jag mitt efterlängtade körkort!! Gud är helt överlycklig!! Ett stort TACK till Weine utan dig hade jag aldrig klarat de!!

Inatt så vaknade vi kl 3 av att Ottilia spydde, hur mycket som helst, hon har vart dålig i magen i några dagar nu så jag trodde på en gång att de var magsjuka, nej hur ska de nu bli med min uppkörning?! Johannes tog Ottilia och dem gick och la sig i vardagsrummet, fick sova 3 timmar till och sen var de dax att kliva upp. Ringde mamma och vi bestämmde att vi skulle åka dit endå.. Hela dagen har gått och Ottilia har mått som fisken i vattnet, men helt plötsligt så började hon må dåligt igen, hon spydde aldrig men hon vart jätte dålig i magen och vi kom då på att efter varje måltid med rödabär och yoghurt så har de blivit så här, så de är bara att lägga ner med den och hoppas på att de blir bättre!!

Annars idag så har vi vart hemma hos mamma, vi tog även en sväng ner på stan, mamma bjöd på spicyhot och så handlade jag lite kläder till Ottilia och en tunika till mig på Gina. :) Trevligt trevligt..
Tog min första färd till Joels dagis, han vart väldigt överraskad när jag helt plötsligt dök upp! Men väldigt uppskattat!
Känns lite konstigt att köra bil helt själv och att jag får bestämma själv vart jag ska åka! HAhha.

Är helt slut efter dagens händelser, nu ska jag bara slöa!!

klockan är 06:57

och vi har vart vakna i en timme nu, gud va jag längtar tillbaka till när Ottilia sov till 8-9 tiden. Igår gick jag och la mig vid 21, men endå kunde jag inte somna förren kl 22. så drygt! Nej nu måste jag sluta, Ottilia står här och gnäller på mig!

Hejsvejs

En tidig morgon!

Ja idag så vaknade vi 5.20, Ja 5.20! Vart överlycklig när vi vaknade och insåg att alla andra på gatan sover förutom familjen Holmberg! Men de var bara att lägga på ett leende och gå upp, Som tur var så somnade vi båda om från 8-8.50 så de var iaf skönt men man känner nu mot kvällen att man är helt slut, har tänkt att jag ska gå och lägga mig efter att Familjen annorlunda har slutat, eller jag ska duscha först!


Idag så har vi vart hemma hos kristina, hon bjöd på god mat och roligt sällskap! Fullfart på våra små flickor. Nu på kvällen så har jag vart och övningskört, tror nog att jag har kört alla rondeller som finns i västerås..

imorgon så blir det att åka till Öppnaförskolan och sen så ska jag övningsköra..

Nej nu ska jag duscha.. GODNATT!!





Bilder

        


 
 
 
 
 

Ottilias nya bilbarnstol!

En lång söndag!

Hej allihopa!
Som jag förstod så vart de inge romantiskt på Alla hjärtansdag, på morgonen så hade jag gjorde de mysigt med frukost men så uppskattat vart de inte! :( Men vad kan man räkna med när man har världens tråkigaste man! Förlåt att jag bara klagar men jag tänker inte ljuga för er och säga att de var romatiskt, för de var det inte, inte ett dugg!

Idag så har vi vart inne i stan och tankat, lämnat in kompressorn och köpt en hylla till svärmor, sen kl 15.oo så var de kalas hos Familjen Enstedt, vart en massa gott, kunde inte motstå så jag åt mig en bulle och lite tårta! Och som vanligt var vi kvar till sist, tycker om att vara hos er! :) Nu på kvällen så har vi möblerat om i vardagsrummet, vart faktikst bra! Känns lite ovanligt men men..

imorgon så ska vi hem till Kristina och Laura, ska bli roligt har inte träffat dem på snart 2 veckor! :(

Nej nu ska jag lägga upp lite bilder åt er!





Alla hjärtans dag!

GRATTIS PÅ ALLA HJÄRTANS DAG MINA KÄRA BLOGGLÄSARE!


Gick upp tidigt idag för att göra en mysig frukost till mig och älsklingen! Vi satt och mös med varmchocklad och en gosig Ottilia! Nu är de full fart här, Ottilia kryper omkring och lever bus. Kan ju hoppas att man får nått fint av mannen men de ska jag inte ha för höga tankar om!



Till melanie!
Grattis på alla hjärtansdag, Här får du din hamster du har tjatat om! Tar väl hand om den!


Måste skynda mig nu, ska vara på busborgen kl 10! Hejsvejs!

Trött!

Känner mig helt utmattad efter allt idag! har tagit hela dagen för mig att smällta allt, känns så himla jobbigt, men de är bara bita ihop och kämpa på!

Har vart och hjälpt Ylva hela eftermiddagen/kvällen med begravningsfika och städat efteråt. Just nu kollar vi på en värdelös film " Rocken rolla" typ nått sånt, vi har mysigt med digestive och bireost och ätit lite naturgodis...

Imorgon så ska vi till Busborgen med Joel och mamma! Ska blir roligt, har längtat efter dem!!

Nej nu ska jag gå och tvätta bort mitt "ansikte" och borstatänderna sen blir de sängen.



GODNATT!


Kläderna från Ellos


Vart två söta par leggings till Ottilia 

 

En söt klänning!

Och en tunika till mamma, den kostade bara 49kr :)







Misslycka!

Ja som ni ser på Rubiken så klarade jag inte uppkörnngen vart väldigt ledsen över de eftersom att felet inte var så stor + att de har aldrig hänt förut när jag har kört så, Men var väl bara för att de är Fredagen den 13! Men men uppkörning snart igen!

Förutom att ha legat i sängen och bölat så har jag vart och hämtat Ottilias nya bilbarnstol, och vart på maxi och handlat!
Vart lite glad iaf när jag hämtade posten och såg att de hade kommit ett paket från Ellos, tänkte lägga upp bilder sen på kläderna och på bilbarnstolen :)

Om 20 minuter så ska jag vara i byggdegården och hjälpa Ylva med Begravningsfika, passar mig utmärkt idag eftersom att jag är lite dyster! :)

Ikväll ska jag äta naturgodis och lite glass, Ja jag tröst äter!! Behöver de!!


hejsvejs!

Nervös!

Ojoj, nu börjar jag bli nervös, de pirrar i magen :)

Dagen har vart helt okej, har haft en lite dotter som har krypit till blommerna hela dagen, hon har blivit så fruktansvärt snabb och man hinner inte med så idag så fick jag tag på henne med ett blad i munnen, och blomman är inte de ofarligaste, Känner att just nu hinner man inte med! Vi måste verkligen sätta oss ner och se över "säkerheten" här hemma. Saker som jag vet att vi behöver fixa är:

*Ställa undan alla papperkorgar
*Ge bort våra stora växter som står på golvet
*Sätta upp elskenor
*Köpa grejer som man stoppar i elutagen
*fixa med alla gardiner (så att hon inte drar ner dem)
*fixa dörrspärr på städskåpet
sen finns de väl mer som jag inte kommer på just nu..

Försöker få Ottilia att sova men de är inte de lättaste! Hon har kommit in i nån 7½ månaders trots, inget man gör funkar och hon vill bara göra allt tvärtom! Nej nu måste jag gå och hjälpa Johannes!

GOD NATT  

God förmiddag!

Ååh vill bara att dagen ska gå snabbt så jag slipper vänta! Känner mig lagom nervös inför i morgon, och tandvärken har inte gått över.. men de har iaf blivit bättre. hade tänkt mig idag att jag skulle ha hälsat på Kristina men de får bli en annan dag, har sån tandvärk och är så nervös så jag skulle bara bli en tråkig gäst. HAhha

Nu på förmiddagen så har jag och Ottilia sovit och sen så har vi plockat undan och dammsugit, Ottilia är väldigt rädd för dammsugaren, Stakars liten!

Om en timme så är de våra bästa år, är igentligen ett värdelöst pogram men måste ju få tiden att gå!!

Hejsvejs!

Tandvärk!!

Vart inge inlägg igår, har haft tandvärk hela dagen igår, Fy fan säger jag bara! Förrutom tandvärken så har jag haft en trevlig dag, vi var ner på stan och träffade gudmor till Ottilia och vi köpte lite presenter till Issa och Saga och sen så hjälpte vi lollo köpa Alla hjärtansdags presenter. Kan inte tänka mig att de blir några presenter för våran del, har fått jätte dåligt med pengar fast än att Johannes fick en super lön! VART TAR PENGARNA VÄGEN??


Aja vi överlever, Idag är dagen före dagen! Börjar bli väldigt nervös. Nu ska jag leka med Ottilia HEJsvejs!

Olycka..

Vi vaknade första gången kl 5 och sen somnade vi om (trodde jag) vaknade utav ett dunk, Ottilia hade krypit över mig och försökt krypit ur sängen, vilket resulterade till att hon ramlade ur sängen med huvudet före, som tur var så ramlade hon ner mellan sängen och väggen och där har vi en massa kuddar, så slaget vart inge hårt mot huvudet men hon satt fast så jag fick lov att dra upp henne i bena, Fy fan! Vart hur orolig som helst men Ottilia verkade inte bry sig, hon ville bara ner och leka...

Detta har alltid varit min mardröm, trodde aldrig att jag skulle behöva uppleva det, som tur var vart de ju lindrigt men nu kommer man verkligen vara mer uppmärksam...




Bilder från öppnaförskolan!

 
 
 
 




Öppnaförskolan

Idag så har vi vart hela dagen på öppnaförskolan, fullfart hela dagen. Träffade på en väldigt trevlig gubbe när jag satt på bussen på väg in till stan, han erbjöd mig att köpa hans hus och en massa annat. HAHha (nej han var inte dement) efter öppnaförskolan så kom Weine och hämtade mig så jag kunde övningsköra lite, känns som att jag har gjort alla västersvängar som går att sväng i västerås, jätte kul när de är en massa trafik! Känns som jag stod mer i kö än att köra.

Imorgon så ska vi ner på stan och träffa Lollo, vi ska köpa Alla hjärtansdags present och en födelsdagspresent till Issa :)


Nej nu ska jag ta och läsa lite bloggar och sen så blir de tv resten av kvällen :)





God morgon!

De är alltid härligt att vakna kl 6 på morgonen, eller inte! men man får skylla sig själv när man lägger Ottilia kl 7, man kan ju inte räkna med att hon ska sova till 8 då, Just nu kollar jag på Nyhetsmorgon och min kära lilla älskling sitter och river ner tvätten från tvättstället, alltid lika kul.

Igår när jag kom hem så fick jag höra att Ottilia har börja med ett nytt ljud, Rrrrriii - Hon låter som en telefon :) Idag så ska vi till Öpnnaförskolan, har inte vart där på 2 veckor, ska bli kul att träffa alla, tråkigt bara att Kristina inte kommer men nästa vecka så kör jag dig om jag har fått körkort! Hoppas verkligen att jag får körkortet, bara 3 dagar kvar!

tack alla för era fina komentarer!

Nej nu ska jag ta upp Ottilia som sitter här och gnäller!




Min tur dag !!

Idag verkar de vara min tur dag :) Först så hade jag och Ottilia en toppen förmiddag, sen så klarade jag Teorin! Sedan så ringer dem från Herrgärdets vårdcentral, och dem ville erbjuda mig ett sommarvikariat under 1 Juni till 7 Aug :) Självklart så tackade jag JA! Skönt att ha sommarjobb klart! Jag kommer att jobba 7.45 - 17.00 Måndag till Fredag, Ledig på helgen och rödadagar :) Kommer att tjäna ca: 12700kr efter skatt, helt okej för att vara ny utbildad undersköterska :)

Vilken dag, har fått huvuvärk pga allt tänkande, och alla roliga överaskningar!!

Imorgon så blir det att åka till Öppna förskolan och sen så ska jag övningsköra, för jag har ju den största delen kvar innan körkortet är mitt!!


Hej Svejs på ett tag!



JAG KLARA..

Teorin idag!! Weii.
Känner att jag är ett steg närmare körkortet nu!

Nu ska de firas.. skriver mer ikväll! :)




Nervös!

Nu gäller de!

En ensam lördagskväll!

Usch va tråkigt jag har det, Johannes jobbar och Ottilia sover. Sitter här i min ensamhet och snokar runt på datorn! :)

idag har vi spenderat hela dagen hemma hos mamma, åkte pulka och kolla på film :)
Börjar känna mig väldigt stressad över teori provet! Men de får bära eller brista! Men jag hoppas verkligen att jag klarar de annars måset jag boka om uppkörningen!!

Nu ska jag fortsätta att plugga, hoppas Johannes kommer hem snart!

BOB MARLEY 64 år!



Love is all!
Tänk vilken förändring du hade gjort om du levde!
R.I.P

Kärlek eller inte?

Ja då var kvällen snart slut, har hunnit med mycket idag bla att övningsköra! Linne, Rg, Sarah och Dennis åkte nyss hem, var här käkade pizza och kollade på film..

Ibland så undrara jag vem jag har gift mig med? Ibland så verkar de svartna för hans ögon och då gör han saker som han ångrar, ni får tolka de som ni vill, tänker inte gå in på några detaljer.. Ni som var här ikväll vet!


Imorgon blir de nya tag och jag ska försöka att gå ut och gå, sen blir det nog att åka hem till mamma och umgås, Ottilia älskar att vara där för då får hon vara med Joel hennes Idol! Hon snappar upp allt han gör, snacka om att Ottilia kommer att bli ett busfrö när hon blir lite större. Ottilia har börjat göra stora framsteg, hon kryper runt och ställer sig upp överallt. Märket nu ikväll att de är dax att plocka bort saker från golvet, hon har haft ner en vas och en stor blomma, snart så är de inte en lugn stund här hemma..


Vet inte riktigt vad som har hänt med min viktblogg, känner mig nere, orkar inte..

Godnatt


Mina Älsklingar!

  

Familjen förkyld!

Började på ett inlägg igår, men orkade inte skriva klart  de! Jag och Ottilia har blivit förkylda, usch hatar att vara förkyld!  De värsta med att Ottilia är förkyld är att nätterna blir jobbiga, eftersom att hon får så svårt att andas.
I morse så steg jag upp vid halv åtta och klev in i en varm dusch, gud va skönt! plus att efteråt så vart man ju hur pigg som helst!! Pigg behövde jag bli för idag var jag ju på intervju på Herrgärdets vårdcentral, fick träffa dem andra undersköterskerna och fick se lokalerna, nu är de bara att vänta på att dem ska ringa, hoppas!!

Efter intevjun så åkte vi och köpte en grind ner till källaren, vart jätte bra! Just nu sitter jag och väntar på weine vi ska ut och övningsköra :) Känns som en skön fredag, huset är nystädat och vi har en fullproppad kyl med mat :)

Mot kvällen så skulle Linnea och rg komma förbi, trevligt trevligt annars består dagen utav PLUGG!! Snart ni!!





Äntligen!!

Yes äntligen har jag fått tillbaka min kamera! När Johannes slutade så åkte vi till Media markt och hämtade den, vi svängde även förbi Biltema så vi kunde köpa motorolja till bilen och en massa andra tjafs! Hade lovat lillasyster och lämna en fleccetröja till henne för i morgon så ska hon åka till Sälen, fast så blir de inte för när vi kom hem till mamma fick vi reda på att hon har blivit magsjuk. Tråkigt för henne hon som hade längtat efter de här, vi stannade ett tag hemma hos mamma, Ottilia och Joel busade förfullt, Gud va jag skratta..

Tog självklart lite bilder :)


 
 

Fler bilder finns på mammaapappabarn.bliddagboken.se



Onsdag!

Har inte satt min fot utanför dörren idag, fast dagen är inte slut än! Vid 18 tiden så ska jag ut och övningsköra. Igentligen så hade jag och Johannes bestämt att vi skulle åka in och handla mat, men jag orkar inte känner mig helt utmattad. Har igentligen inget sp lust att övningsköra heller, men jag måste för snart så är de dax.

idag så har jag och Ottilia mest suttit på hennes matta så har hon fått lekt, gud va hon grejar och donar. Hon sitter och pratar för sig själv och sen så slår hon lite på grejerna och skäller på dem. Hahha blir så full i skratt, hon har blivit så himla stor på bara dem senaste dagarna, Nu kryper hon mer än aldrig förr, bäst man börjar passa sig! På fredag så ska jag till Herrgärdets vårdcentral och se hur dem jobbar där och ifall jobbet passar mig, efter så blir det att åka till Arosbaby och köpa en grind ner till källaren.


Jag hoppas verkligen att jag får sommarjobet på Herrgärdetsvårdcentral, skulle verkligen vara en bra erfarenhet att jobba där, kan tänka mig att de är ett ganska så kul jobb! Nu vaknar Ottilia...



Bilder

      

Bilder från när jag och kristina var med i VLT






Tjurpuppa!

Ottilia är otroligt tjurig idag! man vet inte riktigt vad man ska göra för inget passar damen, efter ca 15 min skrikande så somnade hon äntligen, hon är väldigt envis men hennes mamma är dubbel så envis så efter ett tag så ger hon upp och somnar.  :) Ni kanske undrar varför hon skriker? de är för att hon vill ha tutte när hon ska somna, men vi har bestämmt att hon inte ska få nån tutte på dagen, så just nu så får hon bara tutte på kvällen tills mjölken har sinat mer, för just nu har jag massor med mjölk och då går de inte att sluta helt.

Nu vaknade Ottilia, å jag som hade tänkt göra om min fula blogg desigen, en annan gång!!


What a day!

Allmänt rörig dag! Är inte så aktvi på bloggen just nu känner att de bara snurrar i mitt huvud mellan ett grinit barn och ett Teoriprov som ska göras. Försöker lägga all min tid just nu på körkortet för nu är de inte långt kvar.

Idag så vart de inte riktigt vad vi hade tänkt oss, de var tänkt att vi skulle ta bussen tillsammans med Kristina upp till öppnaförksolan, men nånstanns mellan att sitta på bussen och hoppas av den, hände de nått...

Fick ett sms av Kristina där de stod "hjälp! du måste hjälpa mig! tror mitt knä är ur led!"  Tänkte efter i några sekunder tills jag fattade att nått var galet, pratade med henne i telefon och hon behövde hjälp med att hoppas av bussen, fattade inte riktigt vad hon menade men jag sprang ner till bussen, där jag tog imot Vagenen och en svimfärdig Kristina! Hon hade råkat gjort något med knät på bussen så hon kunde inte längre stå eller stödja på benet, försökte få henne att sätta sig ner, vi ringde runt och tillsut så beslöt vi oss att hoppa på 19 bussen mot sjukhuset för hon behövde komma till Akuten. bernaldo kom och hjälpte mig med att lasta på en av vagnarna och så for vi till akuten, Satt kristina i en rullstol och så drog jag båda vagnarna..

Jag satt där med henne i väntrummet till kl vart 4 och sen så kom Johannes och hämtade mig och Ottilia, självklart lämnade jag inte henne själv utan bernaldo kom upp till akuten, Jag var med henne i 4 timmar på akuten och de enda vi kunde göra var att vänta, inget hände.. Men pratade med henne nyss, nu har dem iaf undersökt henne och hon har vart på röntgen, hon skulle ringa sen när hon kom hem, hoppas verkligen att de går bra!!! Tänker på dig!

Nu är de dax att sätta igång med pluggandet!!


Hata parkering!

Idag vaknade vi vid 8, hade hittat en bil som vi ville ha så Johannes sprang upp och försökte ringa säljaren, men han svarade inte, tur var väl de för Weine berättade att de var svårt att hitta reservdelar till bilen + att han har fått en negativbild utav den. Aja så vi struntade i den eftersom att Weine har mer kunskaper om bilar än vad vi har! :) Vi bestämde oss för att åka in till folkracebannan så att jag kunde få träna på att parkera, eftersom att de är snart dax för uppkörning och jag är verkligen värdelös på att parkera. Vi svängde förbi Joker för att sälja våran plattskärm, innan vi åkte till folkracebannan, efter en evighetsväntande så kom vi äntligen fram, Pappa och Felicia kom förbi bannan, dem stannade ett tag så jag tog mig en sväng på bannan med lillasyster. :)

Vi var väl där i 4 timmar och jag tränade en hel del på att parkera, vart väldigt arg när jag körde med en 740, jävla volvo att vara stor gick ju fan inte att parkera.. Trodde fan inte att de var lättare att backa in än att köra in, har lärt mig något nytt!! BACKA ALLTID IN PÅ EN PARKERINGSPLATS!!

Nu på kvällen så har jag bara pluggat teori, jävlar var jag har tränat :)

Nu sover Ottilia, så nu ska jag passa på att mysa med karln min!!

Imorgon är de ny vecka och då ska äntligen min kamera vara klar!!