tänkte bara..

säga att om ni vill se två av korten vi tog på porträttstudion så kan ni gå in på www.portrattstudion.se så finns vi på första sidan! "tryck på bilden så kommer de en annan" :)

Nu ska vi äta maten jag lagat, kyckling i kantarellsås,potatis och salllad!

Feber!

De blir aldrig som har planerat, i fredagskväll när Ottilia skulle somna så var hon sig inte lik, men hon somnade iaf. Men på morgonen när vi vaknade var hon så varm, tog tempen och den visade 38,8 grader. Usch! Men igår tyckte hon inte alls att de var jobbigt hon var som vanligt. Johannes stanade hemma och tog hand om Ottilia medan Jag åkte hem till Johannes föräldrar och hjälpte dem i bageriet, efter de så var de dax för Johannes att åka och jobba så han skjussa hem oss till mamma istället så att slapp vara ensamma hemma. Johannes kom och hämtade oss och vi åkte hem. När vi kom hem hade febern stigit 39,3 Hon fick alvedon och fick gå och lägga sig, Klockan tre vaknar jag utav att Johannes står upp och jag frågar vad han ska göra, spy säger han och går in på toalleten, jag följer med och hjälper honom men de kommer bara lite slem. Han går och lägger sig på soffan ifall han behöver spy. Ottilia vaknar såklart och febern ligger forfarande på 39,3 så hon får mer alvedon. Vi somnar om och sover till 8.30 och febern har nu hjöts ytligare till 39,5. stakars liten.


Ni kan förstå att jag har fullt upp, har igentligen inte tid för de här. Men jag tar mig tid endå. en rolig grej är att vi har bokat URf biljetter! Ska köpa dem i morgon!! :)


Babylycka!

A har inte skrivit på ett tag nu.. Ajabaja.. Fattar inte att min statistik bara sjönker är jag så ointressant?

Och nu till dagens höjdpunkt eller rättare sakt igår så kom han, Min barndomskompis Conny fick sitt första barn, en Liam vart de :) Gud blir så lycklig när jag får höra att någon får barn, Vill så gärna ha flera och vill så gärna jobb på förlossningen...  Men som sakt så vet vi inte hur de kommer att blir med den saken. Grattis iaf till Conny och millan! Ni kommer att få de så underbart med er lilla pojk, och som Conny sa så får Ottilia en kompis till URF 09 :)

Vad har vi gjort idag då? Vi har vart och fixat med bröllopskorten blir en svartram med 9 kort och en förstoring på Ottilia. efter de så vart vi jätte hungriga och gick och åt på vivaldi, mycket folk men maten fick vi i oss :) Vi for vidare till erikslund och köpte julklappar till Johannes syster och så gick vi på biltema. Innan vi åkte hem så åkte vi förbi nyarörbolaget ochöbergs, vart att vi beställde en fondtapet åt Ottilia, och nu kankse ni tror vad de är för toa vi bajsar ut pengarna ifrån så kan jag säga att de har jag ingen anning om. (de var en fråga som mamma frågade) Men Johannes fick bra lön så de är väl därför, plus att han har fått ett extra jobb :)

Imorgon blir de att hjälpa Ylva och Weine i bageriet och sen så ska jag och Ottilia åka på julmarknad med mamma och Co. Medan vi är på Julmarknad så ska Johannes jobba :)

Dagens:
Väder: Plusgrader och halvklart.
Mat: Sallad på vivaldi och nu på kvällen kyckling och strips med beasås.
Humör: Pigg men ont i huvudet
Kläder: Jeans och topp!

Måste lägga ut liter bilder.. men jag hinner aldrig, vart tar tiden vägen??

stan idag!

Ja dagen spenderades på stan med min lilla Ottilia, hon tyckte de var kul till en början men de vände och hon vart väldigt tjurig och väldigt trött. Men de vart en del inköp, två julklappar och två elefanter som man kan hänga i julgranen. :) Jag bara älskar elefanter och vill ha en massa, buddah tycker jag också väldigt mycket om och de kan man se om man kommer hem till oss. ja dagen har varit allmänt bra, har känt mig lite ensam och så men jag har ju min Ottilia så ensam blir jag aldrig :)


Imorgon ska vi till porträttstudion och fixa med bröllopskorten :) Hoppas de går bra..

Dagens:
Väder:upp och ner, slask!
Humör: glad men ensam.
Mat: fiskbullar och ris
Kläder: leggings och tunika!

vad händer idag då?

Har ingen anning om vad vi ska göra idag, tror jag ska dra mig ner på stan och kolla lite. Ska ringa och prata med Johannes om jag kan köpa de resterande julklapparna. A inlägget igår vart väl inte så kul men jag vart så himmla trött på Johannes, Här har jag vart hemma hela dagen och tagit hand om Ottilia, lagat mat och tvättat och då kan han inte ställa upp att ta hand om Ottilia i 10 minuter så att jag kan skriva klart mitt inlägg. Blir så trött på honom! Han säger jämt att han jobbar och jag är hemma, visst är de så men att ta hand om ett barn är mer än att bara vara hemma de är som ett heltids jobb och sammtidigt som jag tar hand om henne tar jag hand om alla annat här hemma. Hon måste ju förstå att jag också kan bli trött och inte alltid orka! Han bad iaf om förlåtelse och man märket att han fick dåligt samvete.


pepparkaksbakning

idag har de bara varit en hemma dag, Ottilia har tyckt att sin mamma är jätte tråkig och har gnäll nästan hela dan. jag försökte iaf få henne på bättre humör med en massa bus men de hjälpte inte. Vi har iaf idag bakat pepparkakor och tvättat. Nu på kvällen åkte vi in till Ikea och köpte lite grejer vi behöver till hemmet, Ikea är en av mina favoritbutiker, är där minst en gång i veckan! a imorgon blir de en hemma dag också. ÅÅÅ orkar inte skriva mer blir så jävla trött på Johannes. God natt, skriver mer imorgon

Onsdag

igår vart de inge inlägg på kvällen för Johannes var och gav blod och vi var hemma hos mamma, och när vi väl kom hem så var de dax att sova för Ottilia och sen vart de DHW. igår så var vi på öppnaförskolan hela dagen, var inte alls så många där typ 7 föräldrar + barn, men de var ganska skönt eller iaf för förskolslärarna. HAHha annars brukar de vara fullt ös och de känns som att dem är stressade hela tiden. igår gjorde jag en god gärning, jag såg en lapp på anslagstavlan på öppnaförskolan, där de stod om att de var en som var i stort behov att kläder, storlek 86-92. Pratade med mamma eftersom att hon har en massa kläder i den storleken och de skulle vara pojkkläder, sedan pratade jag med en av förskollärarna och hon berättade att de var en ensamstående pappa som ville ha kläder till sin son, för han hade de jätte dåligt ekonomiskt och hade ingen anning om vad man ska köpa för kläder, så jag fixade ihop en påse med en massa saker, fleccsätt, vantar mysdressar, strumpor, tröjor och byxor. Eftersom att vi redan var inne istan igår och Öppnaförskolan hade en cafékväll så åkte jag dit och gav de på en gång, fröknarna vart jätte glada :)


Idag blir de en hemma dag, få se hur dagen slutar.. nä nu måste jag äta frukost är jätte hungrig!

god morgon

glömde helt bort att skriva igår kväll, men kvällen vart att äta glass och kolla på cityakuten! Idag så blir de öppnaförskolan med min vilda. Hon har blivit skit busig och ska bara hålla på att busa. Idag är en bra dag för idag får jag pengar :) vilken liten bus unge jag har hon ligger och drar mig i håret och slår fötterna på datorn, nu blir de bussss......

Today

Idag har vi spenderat hela dagen hos kristina, efter ett tag så kom Sabina också. hade trevlig käkade kebab och prata en massa. Idag har jag fört in mat och sov tider för Ottilia för att hur hon äter och sover under en dag, kan skriva in den i morgon när vi har gjort hela dagen idag. Ikväll är de cityakuten! Hippi älskar de, har nog följt de sen jag var liten.


badet igår




Dagens outfit

God morgon

Natten har vart okej, ottilia har vaknat två ggr men den här natten var mycket bättre än förra natten. Idag blir de att åka hem till  Kristina och Laura och kolla in deras nya lägenhet. :)  Just ju sitter vi framför tv och kollar på när en tant skrapar triss, tänk om man kunde vinna nån miljon, slippa bry sig om pengarna för ett tag. Ska nog ta och köpa en triss i dag när jag åker in till stan. Idag händer de inte så mycket mer, eller vem vet? man vet aldrig vad dagen har att erbjuda!

Hon vann 200.000 tusen! Nä nu måste jag köpa en triss!

Ottilia tycker de är tråkigt när mamma sitter framför datorn så de är bäst att jag rundar av nu..

Baddax!

Nu har jag städat och fixat efter kalaset, de är så himla skönt när de är nystädat hemma, ska börja gå igenom saker hemma för att sakerna ska få sin plats. Måste fixa en massa smarta förvaringar för som ni kan se så har vi massor av saker överallt. just nu så ligger ottilia och badar, hon älskar att bada :) Ska nog åka och bada snart igen på badhuset! Ska fixa i ordning några goda mackor och lägga mig och kolla på tv. Nä nu ropar Johannes på mig, de är nog dax att ta upp ottis :)


Imorgon har jag ingen aning om vad vi ska göra, få se hur Laura mår, mår hon bra så blir det nog jympa. Annars blir de en hemma dag i morgon!

Dagens:
Väder: har inte vart utanför dörren idag men snö är de ute iaf!
humör: På topp!!
Kläder: Samma som igår!
mat: kyckling i brunsås, potatis och lingonsylt! Och en jätte god sallad!

kalas hela dagen lång.

Blev inge inlägg i morse för jag hade fullt upp med att göra i ordning för kalaset, och de har verit folk här hela dagen, och för en stund sen så åkte sista familjen hem. Trevligt att ha en massa folk hemma, men de jobbiga är att de är så trångt här hemma. men snart så blir de ett helt hus, om så där 2-3 år men jag längtar! Och idag så tog jag lite kort på vårat hem, tänkte lägga upp med nu..










bio

A nu var man hemma från bio, de gick jättrte bra för mamma att ta hand om Ottilia, trodde inte att de skulle vara några problem men de är väl så att vara förälder. vi gick iaf på bio,vart nya bond. den var helt okej inte direkt min film smak men de funkade. efter bion åkte vi hem till mamma och åt hemmagjord pizza,mums! Kvällen har varit helt okej, och nu sover lilla Ottilia så nu ska vi passa på att kolla på nya Arn, brände den hos mamma. Imorgon blir de kalas för hela slanten.


Dagens:
Väder: soligt och snö
humör: bättre än igår
kläder: tunika/tjol med strumpbyxor
mat: hemmagjord Pizza


Ottilia 5 månader och Gift i 1 vecka!

Idag är det en stor dag, ottilia blir 5 månader och Jag och Johannes har varit gifta i 1 vecka. ja och hur känns de att vara gift? De känns nästan som vanligt, skillnaden är att man heter Holmberg och att jag har fått en till ring, som jag nu såg att jag inte har på mig, glömde sätta på mig dem efter att jag hade bakat klart. aja.. jag är nitton år, är gift och har barn.  Många tycker väl att de är knäppt men om ni känner mig så vet nu hur jag är, jag har nog tjatat på barn sen i 9:an. Som tur var fick jag min lillebror som gjorde att jag lugna mig för ett ögonblick med barn. men ottilia kom 2 år efter. jag har inte tvekat en sekund på att jag skaffade barn, Jag har mitt och de är de som är viktigt för mig, jag är ingen person som festar nätterna långa och gör impuls grejer, visst var jag så innan men efter en tid mognar man och väljer en annan väg, tror jag mognade snabbare än andra i min ålder. Jag har satt upp mitt liv och vill leva efter de.  Jag och Johannes är själsvänner, han skulle inte klara sig utan mig och jag inte utan han, vi gör varandra hela. Johannes visar sin kärlek för mig och de är nått som inte alla killar kan, jag är i behov av att få se och höra kärleken, få veta att någon älskar än. Känner just nu att mitt liv är perfekt, men så ska de väl vara när man är nygift? :)

Hur ser min framtid ut? Förhoppningsvis så får jag sommarvikariat på BB, där jag praktiserade innan jag fick Ottilia. och efter sommaren så ska jag försöka få en anställning eller vikariat, jag vet att de är de jag ska jobba med, och skulle de skita sig så kan jag alltid luta mig tillbaka på att plugga vidare till barnmorska, och barn ska de väl blir flera av, men de får vänta tills jag fått en fast tjänst. Men den kraften och enerigin jag fick när jag föde fram ottilia var enorm, vilken känsla. jag vill bara uppleva den igen, om och om igen och man fick ju en sån enorm skatt efteråt. När jag ser någon som är gravid blir jag helt galen och tänker att hon ska få uppleva de som jag fick uppleva, JAG VILL!


A vilken inlägg de vart´, men jag fick skriva av mig iaf.  nu måste jag städa vidare som jag har lovat Johannes innan han kommer tillbaka med en sovande Ottila, dem är ute på promenad! Hörs senare...


klar bakat för idag!

För en stund sen så vart bullarna klara, nu ska dem bara få svalna så ska jag lägga dem i påsar. dagen har varit utmärkt, skulle bara vilja att de fanns mer tid för mys och sånt, men men måste ta den tiden ifrån nått annat. Imorgon ska jag ock Johanns gå på bio igentligen var de också tänkt att vi skulle gå ut och äta på Limeone men de var fullbokat där så de får blir nått annat ställe, varför vi skulle äta just där var för att vi fått ett presentkort där. Men bio blir de iaf. Johannes fick välja och de vart Bond, hatar bond men jag följer med endå, de är ju Johannes födelsdagspresent, typ! Så imorgon blir de första gången vi lämnar Ottilia, de blir min mamma som får vara barnvakt. är lite nervös inför de men de är bara bita ihop för nån gång måste de vara den första. Kommer säkert gå jätte bra....

Dagens:
Väder: Klart och snö
Humör: halvt så där
Kläder: mysdress
Mat: kyckling och ris med Lingonsylt!


Bilder från badet!


Dax för bad!

sim sim









Mer bilder frinns på mammaapappabarn.bilddagboken.se

Badat och nu är de dax att baka!

A imorse blev de inge inlägg för jag fick chansen att sova ut, sov till kvart i tio och när jag vakna var de dax att ta itur med vardagsrummet, nu ser de 1000 ggr bättre ut än innan.  a efter att vi städat och ätit frukost bestämde vi oss för att åka och bada, vi fick med oss Laura med familj. Innan vi åkte och badade så svängde vi förbi mammas jobb för att hälsa på, mamma sprang omkring emd ottilia för att visa upp sitt lilla barnbarn. åter till badet så  var de faktikst riktigt roligt och små tjejerna gillade de, dock vart dem väldigt trötta och vi bestämde oss för att åka hemmåt, de vart en riktig tajming för Ottilia somnade när vi gick ut från Lögarängen och kristinas, bernaldo och lauras buss kom precis!  A nu sitter man här hemma faktikst helr färdig efter dagen bravader, men dagen är inte slut än nu är de dax att baka, ska baka bullar och chockladmuffins till på söndag frågan är bara vart jag ska förvara allt?? men de löser sig. Nä nu måste jag ta itur med bakandet annars får jag baka hela natten :) HAHa.. hörs om ett tag! lägger in bilder senare...

Köpt pizza och Handlat..

Vi familjen holmberg har visa rutiner t.ex. så handlar vi mat varje Torsdag, faktiskt en bra dag för då är de mindre folk på maxi och att Johannes blir ledig för helgen.. A så idag är de Torsdag och vi har vart och handlat eftersom att de tar sin tid att handla och när vi kommer hem är vi väldigt hungriga så vi  köper alltid med oss pizza hem :) Mums! Idag så har dagen varit super, Johannes fick sin lönespecifikation, money money money!! YES äntligen en riktig lön. Vi fick även en skiva med våra bröllopsfoton, gud de var massa fina kort, synd bara att jag inte får lägga upp dem. Aja! Nu är de snart dax för amning. bäst jag börjar rundar av skrivandet.


Dagens:
humör: På topp
Kläder: Kjol,strumpbyxor och tröja
Väder: snö och halvklart
mat: Pizza


Bröllop!

 







Mer bilder finns på http://mammaapappabarn.bilddagboken.se/p/main.html?

stan idag!

Både jag och Ottilia hade så tråkigt hemma så vi bestämde oss för att åka in till stan, kolla lite i affärer är alltid roligt :)  idag så sov lillan i 1½ timme inomhus, vart helt chockad för de har hon aldrig gjort. Vill ni veta något roligt? Igår kväll så testade jag en massa nappar på Ottilia för att se om hon kunde tänka sig att ta nån napp, och de gjorde hon! WEEII! Så hela dagen idag har hon snuttat på nappen :) De är ju både bra och dåligt att hon tar napp. men allt har ju sina för och nackdelar. Nog med de.

Idag så var vi ju på stan, jag gick och åt på Subway väldigt gott men väldigt dyrt. Efter de så vart Ottilia trött, så vi gick runt ute ett tag, svängde förbi duka för att hitta nå kul för presentkortet. De vart en 4 tomtat, en stor och tre små och så vart de en adventstake. :) Medan Ottilia sov så passade jag på att gå till Village och kolla lite, för där fick vi också ett presentkort. Köpte svartaljus och träbokstäver :) Ottilia sov fortfarande så jag snabbade mig in på Gina för att köpa mig nått, kände att jag behövde och var värd de :) vart en tröja och kjol som satt ihop, bild kommer. jag hann knapp in i provrummet förän Ottilia slog upp sina blå.  Efter att hon vaknat gick vi förbi Lindex för att köpa en body som hon han ha på sig under julklänningen, de var ju såklart ta tre betala för två på alla barnkläder så de vart att jag köpte tre plagg, en vit body och två plysch byxor.  Så var dagen på stan avklarat, innan vi åkte hem till mamma så satt vi oss på en bänk för att Ottilia skulle få lite bröstjölk. Satt mig så klart brevdi några försäljare som skulle komma och prata men jag spelade dum och låsades som att jag inte hade en anning om vad vi har för el leverantör. han ville iaf ha kort på Ottila för att honm var så söt. Vad ska man säga då? Sa bara Ja, men efteråt så kom jag på att de kanske inte var så bra gjort vem vet vad han ska göra med de kortet, men han var iaf en trevlig grabb så strunt desamma..

Nä ska jag försöka maila över lite bilder till mamma som hon kan ha på sitt nya kontor :) Hejdå på er!


Go morgon.

A vi vaknade strax efter åtta, Gav lillan nappen och hon tog den, hahha ser så himla mysig ut när hon har napp. ska försöka få de på kort så jag kan visa er. natten har vart bra, som vanligt vaknar hon vid 4 och vill ha mat men somnar om igen :) Känns jätte skönt atti de är så för då får man sova. igår vart vi nästan klara med hennes rum, nu återstår bara hela vardagsrummet och hallen där är de saker överallt. idag har vi tänkt om åka ner på stan och kolla lite, Barnbidraget idag + att vi har en massa present kort man kan utnyttja :)


idag är de ingen vanligdag utan de är Johannes födelsedag, HURRA HURRA HURRA! hade tänkt fira honom på söndag, för de blir så sent att fira idag. :)

Till sofie: Jag har skickat ut sms, har du inte fått nått? kanske blev nått fel, men de är iaf på söndag, de blir öppet hus från 13 och så får man komma när man vill och kan! :)


Nu är lillan arg, bäst jag tar henne!

Bilder

öppnaförskolan 


Öppnaförskolan

Öppnaförskolan

Öppnaförskolan

Bilder från Öppnaförskolan, vart inte så många




God kväll

usch orkar inte vara hemma, de är verkligen kaos här hemma, saker överallt. Man hinner inte med så mycket när man har en liten och ta hand om.

Humör: trött och svettig!
Väder: Snöigt
kläder: nattlinne, haft hela dagen.
Mat: Potatis och lax med remuladsås.


Ska gå och lägga mig och amma lillan. Skriver nog inge mer idag är trött och sliten!

Blir aldrig som man har tänkt sig..

A tanken var att jag skulle ha åkte in till stan idag och fikat med tjejerna, men så vart de inte. Några kunde inte och vi andra vet jag inte. HAha.. A men de är lika bra att vara hemma. Har ju en hel del att göra. Nu på förmiddan så har jag satt ihop ottilias spis som hon fick av sin gudmor och sen hennes nya lådförvaring. Just nu sover hon och då passar jag på att sitta vid datorn. :) Nä nu måste jag röra på min stora bak så jag får nått gjort!

Onsdag!

Idag är de onsdag, en dag kvar till barnbidraget och till att Johannes fyller år. Jag undrar vad jag ska köpa? idag blir de att åka ner på stan och träffa tjejerna, känns som att de var länge sen vi satt oss ner och pratade :) ska bli kul, hoppas att alla kommer :)  sitter just nu och ger Ottilia gröt och äter själv frukost. Lillan ska få sova snart och så ska jag passa på att hänga tvätten och försöka montera hyllan vi köpt till Ottilia, tänkte att jag ska lägga upp bilder på hur vi bor, tänkte att de kanske skulle vara intressant att se :) men de gör jag när hennes rum är klart och jag har fått bort allt i vardagsrummet. hihi. Nä nu måste jag lägga lillan, hörs senare!

Bvc och öppnaförskolan!

a vi åkte in till stan vid 10 tiden, gick direkt till BVC för att väga och mäta, hon vägde 6430g och var 63 cm. Ottilia hade bara gått upp 200 g men annchristin tyckte inte de gjorde nått. Efter BVc träffade jag kristina, vi gick och köpte mackor och sen så tog vi bussen till öppnaförskolan, var där hela dagen :) Inte så mycket folk men de var trevligt en då, kolla på film och pratade en massa :) idag fick vi familjen Holmberg en inbbjudan till Liams dop  KUL!

Nu sitter man här har igentligen inte tid, fattar inte vart tiden tar vägen? Nu ikväll har vi hunnit gjort lite grejer iaf, vi har bestämmt att vi ska byta rum med Ottilia så nu är det saker typ överallt! Skulle vilja kunna sitta ner och fixa ihop en film på bröllopet men de finns ingen tid till de, och man får bara höra en massa suckar från Johannes när man sitter vid datorn så jag försöker skynda mig så fort som möjligt för att undvika bråk!

I morgon har jag ingen anning om vad vi ska göra, kanske skulle hitta på nått med tjejerna. Behöver tvätta, fixa klart med rummen, och gärna baka något till Johannes kalas på Söndag! Få se vad morgondagen har att erbjuda! Snart är de desperathousewives så måste dra mig mot sängen nu.. Godnatt!

God morgon

Klockan är ca kvart i åtta och  vi sitter vid matbordet, Ottilias gröt håller på att svalna.
Just nu så är temperaturen ute 2.6 grader och inomhus 20.6. Känns ganska så kallt här  inne, men om ett tag  så stiger temperaturen. känner doft av bebisbajs.. Ottilia! A ska gå och ta hand om de nu så vi får äta frukost sen! herrå..

Vilken dag!

efter  att jag hade ätit upp maten från spicy hot så kände jag mig mycket bättre, så vi bestämmde oss för att åka till Ikea vi gick omkring där tog en fika. när vi fikade träffade vi på Edwin med familj :) Kul att se dem. efter fikat så gick vi mot kassorna, när vi kom fram till kassorna så vart de strul, ett av presentkorten fungerade inte de fanns 0 kr på de. Dem ringde runt och kollade en massa, tillslut efter 40 minuter så fick vi betala hälften av de restrerande och sen fick vi 300 kr på ett presentkort, a vart typ plus minus noll. så typiskt att de ska hända oss. Men de löste sig till slut och alla vart nöjda! Sitter och kollar på tv och bloggar samtidigt, älskar våran nya dator man känner sig så efektiv när man kan göra flera saker samtidigt.

imorgon så ska vi till öppnaförskolan och till BVC! då får vi se hur mycket lillan väger! Nu ska jag gå och duscha, god natt gott folk!

Sjuk?

Känner mig sjuk, Verkar som att Ottilia börjar bli sjuk hon med. Hon är jätte gnällig och inget passar damen. Usch orkar inte med att vi ska bli sjuka igen. själv har man jätte ont i huvudet och de tycker i öronen, undra om de kan vara öoninflamation? Orkar inte laga nån mat idag så Johannes är på väg hem nu med Spicy Hot, gud va gott! igentligen skulle vi ha åkt till Ikea idag och köpa en massa grejer så att vi kan byta rum med Ottilia men nu när vi mår dåligt så får de bli en annan dag! Har tänkt byta rum innan söndag för då har vi tänkt ha  födelsdagskalas för Johannes och de ju perfekt om de finns ett till rum man kan vara i!  åå nu kommer maten dax att äta...

Min lillTjej!

sitter i sin nya stol!






måndag och en helt ny vecka!

Klockan är strax efter åtta, och vi sitter vid matbordet och äter lite frukost! Ottilia sitter i sin nya stol som hon fick av min farmor och farfar. Jaha idag så ska vi på mammajympa, har inte varit där på några veckor men de är bara för att ottilia inte har mått så bra. :( Men idag verkar hon helt piggilin! efteråt så får vi se vart vi tar vägen de är inte riktigt bestämmt än :) Men när Johannes slutar så ska jag lämna tillbaka min klänning.. Usch känns lite jobbigt ...



blev nå fel på internet så jag kunde inte publicera inlägget, och nu har dagen blivit helr annolunda, blir ingen mamma jympa för kristina försov sig och de känns som att de var ödet som gjorde så att de blev så här för igentligen så behövde jag vara hemma idag och städa och fixa bland alla presenterna, så de vart bara bra för mig. ottilia sover just nu ute i vagnen, usch va kallt de var ute -1 grad. har satt i åkpåsen nu sitället för att ha en filt i vagnen :) Behövs nu när de är kallt ute! NÄÄ nu måste jag börja här inne, så jag kommer någon vart..

första dagen..

A idag skulle de blir en lugn dag men de kan jag ju säga att de vart de inte.. De blir aldrig som man har tänkt sig! imorse gick vi över till Ylva och Weine för att ge lite kläder till Yasna. Sedan så åkte vi hem och väntade på att min mamma skulle komma ut så att vi kunde städa de sista på kunsgbyn, Yla hade varit snäll och städat de mesta igår kväll se städningen gick jätte fort. vi åkte in till stan och slängde sopperna på återbruket och gjorde lite andra ärenden, sendan har vi varit hela dagen hos ylva och weine. vi åt en massa rester och tårta från igår! :) Så nu har vi äntligen kommit hem och jag har en massa att göra inför i morgon för då ska vi in till stan på mammajympan!  Nä nu måste jag dra mig från datorn, Johannes blir tjurig när jag sitter här! hörs mer i morgon... ska försöka att klippa ihop nått ifrån filmningen den här veckan, få se vad jag hinner!

första dagen som gift!

Ja första dagen som gift! hur känns de?- de känns jätte bra :) nästan som vanligt fast jag heter Rebecca Holmberg nu och har en till ring på fingret, a just de några tusenlappar fattogare också :) HAHHA men e var värt varenda öre :)  idag blir de at åka tillbaka till kungsbyn och städa de sista :) Sen så ska vi bara  vara hela dagen och inte göra så mycket, a just  de vi behöver städa här hemma också, så man kan säga att första dagen som gift vart man en riktig hemmafru! :) - städa och plocka! men jag slipper iaf laga mat, fick 9 matlåder från maten igår, plus att min mamma tog hem lika mycket och Johannes föräldrar också. Men matlåderna är för typ 2 personer, en massa mat! Nä nu måste jag ta hand om Ottilia, men jg uppdaterar mig senare! kom in dåå...

bröllopet!

finns så mycket att säga så jag vet inte vad jag ska börja. a men vi åkte och fixade håret hos Lena (pappas moster) vart hur bra som helst, vi han precis klart sen var de dax att åka vidare till porträttstudion. Vi fick en skit bra fotograf och vi gjorde en massa skoj, tycker verkligen att de var värt pengarna. Sen blev kl nästan tolv och jag vart jätte stressad, men vi packade in i bilen och sen så for vi till kyrkan, då kommer jag på att mina skor är inte med! Hjälp vart är dem? Jo själv klart så var dem kvar hos fotografern, a till slut så löste de sig och Istvan var snäll och hämtade dem. Johannes tyckte att jag kunde gå barfota till altaret men de ville jag helst inte göra :) A till altaret kom vi och allt gick jätte bra, dopet gick också bra, ottilia var lite gnällig men jätte duktig hon vart aldrig ledsen. ååå vart så himla glad när Sussane sjöng, hon sjöng så himla vackert! Hon gjorde våran dag ännu mer speciel än vad den va! Efteråt så åkte vi till kungsbyn där de bjöds på mat och tårta, det vart så himla bra. Är glad över att de blev som de blev med byggdegården skulle aldrig ha gott där borta, jag och alla andra skulle bara ha stressat och sprungit omkring. Vill tacka alla för en fantastisk dag och för alla dem fina presenterna! Gud va många braoch fina presenter vi fick!! TACK!


Bröllopet vart filmat så jag tror jag ska klippa ihop en liten film sen och lägga ut så alla ni andra kan se!

The big day!!

Ja nu sitter man här, fjärilar i magen och snart så är de dax!! Igentlige så ska jag inte ha de, som prästen sa ni ska bara vara, känna och njuta! Kan inte konsentrera mig på vad jag ska skriva.. Liksom nu gäller de.
Dagens schema!
kl9.00  vara hos lena
kl10.30 vara hos porträtt studiona
kl13.00 vigsel och dop!
kl14.30 mat serveras på kungsbyn.
kl20.00 kalaset är över!

Nu är man gift!!!

God morgon!

Idag är dagen före den stora dagen. Har mycket att stå i idag, men de tycker jag bara är bra för då slipper jag gå och bara vänta. Skönt när dagarna bara flyter förbi så man slipper tänka på att imorgon är de bröllop! de är inge dåligt med att bli gift utan väldigt nervöst och man vill att de ska bli som man har tänkt sig. Jag kan tänka mig att min lill lillebror kommer springa fram till oss men vad gör de? inget tycker bara att de blir mysigare när allt faller naturligt. Nu sitter jag är vid matbordet med Ottilia, Hon sitter i sin matstol och leker med en visp, att en visp kan vara så roligt. Shit nu kommer våran hyresgäst med ett paket, till oss? undra va de kan vara :) gick och öppnade dörren.. där står han med ett paket till oss, gullig hyresgåst :) tror jag öppnar paketet nu...

lägger upp en bild på lilltjejen!

Skaffat mig en annan..

Jag ger upp, blogspot vet jag inte vad de är för fel på. Blir helt galen.. fick en komentar på bilddagboken att de inte går att komentera min blogg, känns bra att veta de nu iaf. har känt mig ganska ensam på bloggen trodde ingen ville läsa min blogg men nu känner jag ljuset börja komma imot mig! HAHHA.. Ne men jag ska försöka mig på blogg istället verkar trevligare här men svårare att göra sin blogg personlig. Men jag lär mig väl :)


Har mycket i huvudet nu, Bröllopet står snart och knackar mig på axeln i morgon är de dagen före den stora dagen och de är mycket att göra, vi ska fixa på kungsbyn och sen så ska vi in till stan och fixa lite vin och öl. Tror inte de blir någo direkt fest efteråt utan öl och vin är till maten, känner att en fest är lite väl. jag har ju faktiskt en dotter att ta hand om, och de är mer värt och få henne att somna i tid än att kolla på när andra super. jag känner att de vart lite väl mycket för mig på möhippan och de kommer att ta ett bra tag innan jag dricker nästa gång.. typ nästa år! HaHA.. Nä nu måste jag medela andra att jag ändrat till den här bloggen.. Och så måste jag ta bort mittt nagellack för immorgon kommer Johanna och hjälper mig med mina naglar så att dem blir fina, Hon är underbar! tack du!!